|
Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.
|
| vyhazován pojistky
|
Milí čtenáři, v této poradně na vaše dotazy bezplatně odpovídá odborník z oboru elektroinstalací pan Miroslav Ploc. Můžete se ho ptát na silnoproudé elektroinstalace do 1000 V (tj.od trafostanice po bytovou zásuvku) i slaboproudé elektroinstalace (tj. telefonní, datové, zabezpečovací a televizní rozvody a systémy vč.
el. požární signalizace).
Odborní poradci zodpovídají dotazy průběžně, odpověď můžete očekávat cca do týdne.
Náš tip: Pokud při odesílání příspěvku zaškrtnete volbu "Upozornit mne, přijde-li odpověď", přijde vám upozornění e-mailem, jakmile poradce na váš dotaz odpoví. Tato volba je přístupná všem registrovaným čtenářům. |
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
tissue
|
Zaslal: 12.4.2010 13:35 Předmět: vyhazován pojistky |
|
|
| Dobrý den,mám dotaz.Poslední dobou když zapnu dva spotřebiče najednou /mají větší odběr / třeba trouba a pračka ,tak mi to vyhazuje pojistky.Mám před 6 lety dělanou rekonstrukci,kdy mi dali silnější pojistky a drželo to.Začalo to dělat až nedávno,čím to může být? Předem děkuji za odpověď |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Miroslav Ploc

Založen: 12.5.2008 Příspěvky: 83 Adresa: Ružinovská 1/2015, Praha 4-Krč
|
Zaslal: 13.4.2010 11:21 Předmět: |
|
|
Dobrý den,
může jít o prostou únavu nateriálu. Nevím ale jakou proudovou hodnotu jistič má a ani nevím jaký mají spotřebiče příkon. Chtelo by to více informací.
Hezký den.
M.Ploc _________________ Odborný poradce - elektroinstalace |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tissue
|
Zaslal: 13.4.2010 11:30 Předmět: děkuji |
|
|
| i tak za odpověď,z hlavy to nevím kolik mám pojistku a výkon spotřebičů,podívám se a když tak se optám ještě jednou a přesnějšími údaji. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|