TVUJDUM.CZ

Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.

FAQFAQ    HledatHledat   Soukromé zprávySoukromé zprávy   

vyhazován pojistky  
Odborný poradce Milí čtenáři, v této poradně na vaše dotazy bezplatně odpovídá odborník z oboru elektroinstalací pan Miroslav Ploc. Můžete se ho ptát na silnoproudé elektroinstalace do 1000 V (tj.od trafostanice po bytovou zásuvku) i slaboproudé elektroinstalace (tj. telefonní, datové, zabezpečovací a televizní rozvody a systémy vč. el. požární signalizace).

Odborní poradci zodpovídají dotazy průběžně, odpověď můžete očekávat cca do týdne.

Náš tip: Pokud při odesílání příspěvku zaškrtnete volbu "Upozornit mne, přijde-li odpověď", přijde vám upozornění e-mailem, jakmile poradce na váš dotaz odpoví. Tato volba je přístupná všem registrovaným čtenářům.
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Elektro-poradna
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
tissue

PříspěvekZaslal: 12.4.2010 13:35    Předmět: vyhazován pojistky Citovat

Dobrý den,mám dotaz.Poslední dobou když zapnu dva spotřebiče najednou /mají větší odběr / třeba trouba a pračka ,tak mi to vyhazuje pojistky.Mám před 6 lety dělanou rekonstrukci,kdy mi dali silnější pojistky a drželo to.Začalo to dělat až nedávno,čím to může být? Předem děkuji za odpověď
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Miroslav Ploc

Adresa: Ružinovská 1/2015, Praha 4-Krč

PříspěvekZaslal: 13.4.2010 11:21    Předmět: Citovat

Dobrý den,
může jít o prostou únavu nateriálu. Nevím ale jakou proudovou hodnotu jistič má a ani nevím jaký mají spotřebiče příkon. Chtelo by to více informací.
Hezký den.
M.Ploc
tissue

PříspěvekZaslal: 13.4.2010 11:30    Předmět: děkuji Citovat

i tak za odpověď,z hlavy to nevím kolik mám pojistku a výkon spotřebičů,podívám se a když tak se optám ještě jednou a přesnějšími údaji.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Elektro-poradna Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.