TVUJDUM.CZ

Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.

FAQFAQ    HledatHledat   Soukromé zprávySoukromé zprávy   

koupě přes internet  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Stavba
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
kateřina

PříspěvekZaslal: 19.6.2009 17:42    Předmět: koupě přes internet Citovat

Prosím,nekupoval někdo stavební materiál přes www.ministavebniny.cz ?Chceme objednat střešní tašky a zdá se nám to na tomto webu podezřele levné.Jaké máte zkušenosti s těmito stavebninami?Děkuji
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
zvonko

PříspěvekZaslal: 26.10.2009 11:36    Předmět: osobni zkusenost nemam Citovat

osobni zkusenost nemam,ale zkuste si najit na internetu reference na tuto firmu staci jen zadat do vyhledavace.jinak pres internet nakupuji casto a ruzne a zatim spokojenost.
tissue

PříspěvekZaslal: 26.10.2009 18:36    Předmět: tuto firmu neznám Citovat

ale dcera si právě přes intarnet objednávala obklady,dlažbu a vanu do koupelny a na všem hodně ušetřila a dovoz byl zdarma,firmu z paměti neznám,ale také měli velmi nízké ceny a vše proběhlo OK
lulu007

PříspěvekZaslal: 8.11.2009 21:04    Předmět: ale Citovat

ale jo proč ne,i mi nakujeme stavebniny přes internet a jsme velice spokojeni
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
mařka8

PříspěvekZaslal: 27.5.2010 7:52    Předmět: internet Citovat

já osobně bych přes internet asi nic nekoupila, ale spousta mých známých nakupují kde co a zatím byly spokojený
Chodsky
Anonymní

PříspěvekZaslal: 27.6.2010 16:33    Předmět: Nákupu stavebnin online Citovat

Nákupu stavebnin přes internet bych se nebál. Nedávno jsem se dostal do jednoho e-shopu stavebnin přes web www.slevynastavebniny.cz a díky jednomu článku se mi podařilo nakoupit vážně levně. Myslím, že časy, kdy byl důvod cokoliv přes internet objednávat, jsou již pryč. Dnes si to tyto e-shopy již žádnou nepoctivost nemohou dovolit. Hned by se to mezi zakazníky rozkřiklo a oni by tak zbytečně přišli o zisky...
bh
Anonymní

PříspěvekZaslal: 30.7.2010 10:08    Předmět: Nákupy přes internet Citovat

Ahoj, já mám s nákupy přes internet zatím dobré zkušenosti. Známá si kupovala přes internet i obklady do kuchyně a všechno bylo v pořádku...
Verony

PříspěvekZaslal: 30.7.2010 10:24    Předmět: Citovat

já musím dát palec nahoru mimibazaru.
Kupovala jsem tam kočárek, poslala jsem peníze a kočárek jsem měla do dvou dnů doma, dokonce před dveřma Very Happy . Ke všemu jsem vychytala perfektní akci. Kočárek byl nový, bez jediného poškození,ale byl komisní (vystaven v obchodě) a tak jsem místo původní ceny 3500Kč, dala jen 1450Kč vč.poštovného Very Happy jen kvůli tomu, že nebyl origoš zabalený..... paráda Very Happy
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Stavba Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.