| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
kateřina
|
Zaslal: 19.6.2009 17:42 Předmět: koupě přes internet |
|
|
| Prosím,nekupoval někdo stavební materiál přes www.ministavebniny.cz ?Chceme objednat střešní tašky a zdá se nám to na tomto webu podezřele levné.Jaké máte zkušenosti s těmito stavebninami?Děkuji |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
zvonko
|
Zaslal: 26.10.2009 11:36 Předmět: osobni zkusenost nemam |
|
|
| osobni zkusenost nemam,ale zkuste si najit na internetu reference na tuto firmu staci jen zadat do vyhledavace.jinak pres internet nakupuji casto a ruzne a zatim spokojenost. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
tissue
|
Zaslal: 26.10.2009 18:36 Předmět: tuto firmu neznám |
|
|
| ale dcera si právě přes intarnet objednávala obklady,dlažbu a vanu do koupelny a na všem hodně ušetřila a dovoz byl zdarma,firmu z paměti neznám,ale také měli velmi nízké ceny a vše proběhlo OK |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
lulu007
|
Zaslal: 8.11.2009 21:04 Předmět: ale |
|
|
| ale jo proč ne,i mi nakujeme stavebniny přes internet a jsme velice spokojeni |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
mařka8
|
Zaslal: 27.5.2010 7:52 Předmět: internet |
|
|
| já osobně bych přes internet asi nic nekoupila, ale spousta mých známých nakupují kde co a zatím byly spokojený |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Chodsky Anonymní
|
Zaslal: 27.6.2010 16:33 Předmět: Nákupu stavebnin online |
|
|
| Nákupu stavebnin přes internet bych se nebál. Nedávno jsem se dostal do jednoho e-shopu stavebnin přes web www.slevynastavebniny.cz a díky jednomu článku se mi podařilo nakoupit vážně levně. Myslím, že časy, kdy byl důvod cokoliv přes internet objednávat, jsou již pryč. Dnes si to tyto e-shopy již žádnou nepoctivost nemohou dovolit. Hned by se to mezi zakazníky rozkřiklo a oni by tak zbytečně přišli o zisky... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bh Anonymní
|
Zaslal: 30.7.2010 10:08 Předmět: Nákupy přes internet |
|
|
| Ahoj, já mám s nákupy přes internet zatím dobré zkušenosti. Známá si kupovala přes internet i obklady do kuchyně a všechno bylo v pořádku... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verony
|
Zaslal: 30.7.2010 10:24 Předmět: |
|
|
já musím dát palec nahoru mimibazaru.
Kupovala jsem tam kočárek, poslala jsem peníze a kočárek jsem měla do dvou dnů doma, dokonce před dveřma . Ke všemu jsem vychytala perfektní akci. Kočárek byl nový, bez jediného poškození,ale byl komisní (vystaven v obchodě) a tak jsem místo původní ceny 3500Kč, dala jen 1450Kč vč.poštovného jen kvůli tomu, že nebyl origoš zabalený..... paráda  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |