|
Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Adam Novotný Anonymní
|
Zaslal: 17.2.2010 15:34 Předmět: Těžký výběr do nové koupelny |
|
|
Dobrý den,
Dlouho jsem hledal a vybíral doplňky do koupelny a nakonec jsem výborně vybral přímo v Praze.
Obchod [url]koupelny-obchod.cz[/url] má široký sortiment a skvělý výběr, je možné že takovýchto obchodů je po Praze spousty, ale nakupil jsme přímo zde, protože mi dokázali poradit jaký materiál vybrat do mé nové koupelny. Jaký obchod doporučujete vy pro doplňky koupelen? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Veronika.Jilkova
|
Zaslal: 4.3.2010 9:06 Předmět: |
|
|
Koukala jsem na ty stránky a škoda jen, že jsem to objevila až teď. Mohli jsme něco ušetřit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Julya Veselková Anonymní
|
Zaslal: 15.3.2010 15:12 Předmět: |
|
|
Ja jsem našla internetovy obchod http://www.koupelna-snu.cz, kde mi ochotne poradili s vybavenim me male problemove koupelny. Nikde jsem nemohla najit pohodlnou vanu, ktery by se vesla do maleho prostoru a dalo se v ni pekne cvachtat. Co se tyce cen a vyberu sortimentu, jsou myslim bezkonkurencni, usetrila jsem nemale penize oproti nabidce specializovaneho obchodu, ktery mam primo u domu. Ja jsem absolutne spokojena  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Stefanie
|
Zaslal: 22.3.2010 14:57 Předmět: |
|
|
Dobrý den Julya V. kdybych Vás mohla poprosit, jestli by jste nenahodila aspoň jednu fotečku koupelny pro inspiraci. Máme ten samí problém s prostorem
A protože nás také čeká rekonstrukce,tak jsem zvědavá, jestli se mám vůbec na něco těšit.  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|