TVUJDUM.CZ

Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.

FAQFAQ    HledatHledat   Soukromé zprávySoukromé zprávy   

Parní vysavače a čističe Jdi na stránku Předchozí  1, 2  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Ostatní k bydlení
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
jarolimkaa

PříspěvekZaslal: 24.3.2010 12:06    Předmět: parní mop Citovat

ahoj my osobně tyhle věci nemáme jednou jsem si půjčila parní kachnu a parní mop od tchýně a musím říct že mě to zklamalo musím říct že to hrozně parovalo podlahy byli úplně mokré schlo to hrozně dlouho všechno zarosené přes okna nebylo vidět všude tekla voda , tchýně to taky nepoužívá - musím říct že má z těch levnějších protože kámoška má parní kachnu velice drahou a ta prý je dobrá a je vidět vysledek
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Melouna

PříspěvekZaslal: 24.3.2010 12:19    Předmět: Citovat

Aha? Takže to tak vidím, že to bude asi fakt zbytečné Confused
Martina Kořínková
Anonymní

PříspěvekZaslal: 12.7.2010 9:09    Předmět: Re: Vysavače Citovat

Já jsem si pořídila nové vysavače od firmy
rainbow.cz a jsem naprosto spokoje jak s cenou tak s výkonem Smile
Verony

PříspěvekZaslal: 22.7.2010 12:16    Předmět: Citovat

Zdravím
Kouknu na to, ale chtěla jsem se zeptat, jak často je používáte?
Já jen jestli je výsledek takový, že je vytáhnete občas a mezi tím stačí normální lux a nebo to rovnou používáte stále a jiný vysavač doma nemáte/nepoužíváte?
manzesak

PříspěvekZaslal: 4.8.2010 10:20    Předmět: Parní čističe a čištění bazénu Citovat

Zdravím, máme doma takovýto keramický bazén (ten na prostřením obrázku pod textem) a rád bych se zeptal, jestli neznáte nějaký parní čistič, kterým by se daly vyčistit kachličky okolo bazénu. Nebo myslíte, že je lepší je vyčistit normálním mopem a nějakou "chemií"? Díky za radu
Pavouk

PříspěvekZaslal: 8.8.2010 10:53    Předmět: Re: vím Citovat

forte8 napsal:
lulu007 napsal:
že ho měla doma teta a moc spokojená nebyla,respetive nadávala že vyhodila dost peněz a kničemu

Kamarádce poškrábalo parní čištění desku na kuch.lince-pro mě je to holá zbytečnost.

já si to také myslím, většinou se to nevyužije a nebo to udělá víc škody než užitku
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Ostatní k bydlení Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.