| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jarolimkaa
|
Zaslal: 24.3.2010 12:06 Předmět: parní mop |
|
|
| ahoj my osobně tyhle věci nemáme jednou jsem si půjčila parní kachnu a parní mop od tchýně a musím říct že mě to zklamalo musím říct že to hrozně parovalo podlahy byli úplně mokré schlo to hrozně dlouho všechno zarosené přes okna nebylo vidět všude tekla voda , tchýně to taky nepoužívá - musím říct že má z těch levnějších protože kámoška má parní kachnu velice drahou a ta prý je dobrá a je vidět vysledek |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Melouna
|
Zaslal: 24.3.2010 12:19 Předmět: |
|
|
Aha? Takže to tak vidím, že to bude asi fakt zbytečné  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina Kořínková Anonymní
|
Zaslal: 12.7.2010 9:09 Předmět: Re: Vysavače |
|
|
Já jsem si pořídila nové vysavače od firmy
rainbow.cz a jsem naprosto spokoje jak s cenou tak s výkonem  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Verony
|
Zaslal: 22.7.2010 12:16 Předmět: |
|
|
Zdravím
Kouknu na to, ale chtěla jsem se zeptat, jak často je používáte?
Já jen jestli je výsledek takový, že je vytáhnete občas a mezi tím stačí normální lux a nebo to rovnou používáte stále a jiný vysavač doma nemáte/nepoužíváte? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
manzesak
|
Zaslal: 4.8.2010 10:20 Předmět: Parní čističe a čištění bazénu |
|
|
| Zdravím, máme doma takovýto keramický bazén (ten na prostřením obrázku pod textem) a rád bych se zeptal, jestli neznáte nějaký parní čistič, kterým by se daly vyčistit kachličky okolo bazénu. Nebo myslíte, že je lepší je vyčistit normálním mopem a nějakou "chemií"? Díky za radu |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Pavouk
|
Zaslal: 8.8.2010 10:53 Předmět: Re: vím |
|
|
| forte8 napsal: | | lulu007 napsal: | | že ho měla doma teta a moc spokojená nebyla,respetive nadávala že vyhodila dost peněz a kničemu |
Kamarádce poškrábalo parní čištění desku na kuch.lince-pro mě je to holá zbytečnost. |
já si to také myslím, většinou se to nevyužije a nebo to udělá víc škody než užitku |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |