|
Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
cucek
|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitka46
|
Zaslal: 27.2.2010 9:39 Předmět: matrace dormeo |
|
|
| kamarádka je má a nemůže si je vynachválit |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Anonymní
|
Zaslal: 2.3.2010 11:24 Předmět: taky |
|
|
| Taky bychom je časem chtěli |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
nekokumachan Anonymní
|
Zaslal: 29.5.2010 15:37 Předmět: Dormeo |
|
|
| Já mám Dormeo 2+12 a je super. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
jitka46
|
Zaslal: 18.6.2010 22:27 Předmět: dormeo |
|
|
| dormeo je výborné, vždy kupujeme matrace a polštáře jen u nich |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Martina Kořínková Anonymní
|
Zaslal: 12.7.2010 8:54 Předmět: matrace |
|
|
Zdravím, také přemýšlím nad koupí nové matrace. Koukala jsem na nabítku matrace dormeo a některé mě zaujali. Zaujala mě i nabídka na www.zdravezada.cz kde jsou přijatelnější ceny máte stěmito matracemi někdo zkušenot? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Livana Anonymní
|
Zaslal: 26.7.2010 14:09 Předmět: matrace |
|
|
| Ahoj, s manželem jsme kvůli matracím taky prolezli co se dalo, Dormeo se nám líbily, ale nakonec jsme se rozhodli pro ortopedické lamelové matrace od jelinek.eu, tak snad nám tu investici naše záda vrátí. Je fakt, že od tý doby, co je máme, se dobře vyspím jenom doma. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
| |
Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
|
Můžete přidat nové téma do tohoto fóra. Můžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžete připojovat soubory k příspěvkům Můžete stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|