TVUJDUM.CZ

Novinka: Do diskusních příspěvků lze nyní vkládat i obrázky. Můžete připojit fotku svého domu, interiéru nebo čehokoliv, o čem píšete. Platí pro registrované a přihlášené čtenáře.

FAQFAQ    HledatHledat   Soukromé zprávySoukromé zprávy   

Dovolená? Jdi na stránku 1, 2  Další  
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Volná diskuze
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
stevusko

PříspěvekZaslal: 25.3.2010 13:23    Předmět: Dovolená? Citovat

Ahojte,
poraďte nám prosím kam na dobrou (levnější) dovolenou? Cool
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Katula

PříspěvekZaslal: 29.3.2010 9:56    Předmět: Citovat

Ahoj,
levná dovolená? Hodně záleží na parametrech: kam, kdy, jak... My tento rok plánujeme rodinnou dovolenou u moře v Chorvatsku. Já vím, rodinná dovolená znamená pro někoho nuda, ale naše rodina už nebyla dlouho pohromadě, takže se konečně všichni sejdeme. Vybrali jsem si pobyt před sezónou (12/6 - 19/6-i v tuto dobu je tam velmi teplo) s polopenzí na jihu Chorvatska ve velmi dobře vybaveném penzionku v jehož okolí se dá nejen koupat, ale navštívit nedaleká města, památky, hrát tenis, půjčit kola, ..... Celý tento pobyt na jednu osobu s veškerým pojištěním vyjde na 5000 Kč + benzín/nafta (jedeme vlastními auty). Ponevadž budeme plně naložení, vyjde každého benzín/nafta na několik stovek (autobus, který nabízí cestovka vychází na 1600 Kč/osoba). Hodně nám s hledání pomohla cestovní kancelář Za sluncem (www.zasluncem.cz). Jsou velmi ochotní, stačí jim zadat představy Vaší dovolené a oni už Vám vyberou několik zájezdů, které by mohli Vaše představy splnovat. Pro inspiraci zasílám pár foteček. Přeji krásnou dovolenou. Katka

Penzion Star Omis 1.jpg
 Komentář:

Penzion Star Omis 1.jpg

Katula

PříspěvekZaslal: 29.3.2010 9:57    Předmět: Citovat

A ještě jedna fotečka - nas penzionek Very Happy

Penzion Star Omis 2.jpg
 Komentář:

Penzion Star Omis 2.jpg

Katula

PříspěvekZaslal: 29.3.2010 9:58    Předmět: Citovat

A ještě jedna fotečka Very Happy

Penzion Star Omis 3.jpg
 Komentář:

Penzion Star Omis 3.jpg

Barčák

PříspěvekZaslal: 29.3.2010 10:04    Předmět: Citovat

No, to vyzerá pekne: lol:
My jazdíme na dlhšiu dobu domov, na Slovensko kde sa zas nájde veľa kempov, termálov a Tatry Smile.
Katula

PříspěvekZaslal: 29.3.2010 10:15    Předmět: Citovat

My už jsme byli na Slovensku dvakrát: V Bešeňová v termálech v roce 2008 a vloni ve Vysokých Tatrách (Chopok, Starý Smokovec, ...). Slovensko má moc krásnou přírodu a ten kdo má rád turistiku by sem měl určitě vyrazit. Tento rok jsme si řekli, že to chce změnu Very Happy
Vlastaa
Anonymní

PříspěvekZaslal: 15.4.2010 18:23    Předmět: řecko Citovat

Ahoj.. já jsem dostal tip na cestovku na [url=http://www.brenna.cz/recko.php
]Řecko[/url] nemáte sní někdo nějaké zkušenosti prý je super ale bral bych více názorů... díky
Anonymní

PříspěvekZaslal: 16.4.2010 8:40    Předmět: Citovat

tak o té jsem bohužél neslyšel, my jezdíme s cestovkou www.zasluncem.cz, jsou to sprostřetkovatelé, spolupracují se všema kvaltníma cestovkama. Už jsme s něma jeli 3x na dovolenou. Vždycky napíšu co chci, jak chci, kde chci a hlavně za kolik a vždycky nám to našli a částku přesáhli max o pár stovek. Fakt jezdíme levně a na skvělá místa. Wink
jitka46

PříspěvekZaslal: 18.5.2010 22:23    Předmět: do Chorvatska Citovat

zřejmě do Chorvatska, v cenách se moc nevyznám
davided
Anonymní

PříspěvekZaslal: 2.6.2010 15:27    Předmět: dovolená Citovat

Ahoj, no slyšel jsem někde,že levná dovolená je teď (asi díky jejich krizi) v Řecku, díval jsem se na cestovky a ono se fakt dá pořídit Last minute třeba za 4 tis. pro osobu, je pravda že je teprve začátek června, ale možná bude taková cena i přes prázdniny. uvidíme, sám se chystám na dovolenou, ještě bych prosím potřeboval poradit, hledám tady betakaroten ale je jich strašně moc, nevíte někdo jaký je nejlepší? já se v tom vůbec nevyznám díky Smile
davided
Anonymní

PříspěvekZaslal: 2.6.2010 15:29    Předmět: dovolená Citovat

Ahoj, no slyšel jsem někde,že levná dovolená je teď (asi díky jejich krizi) v Řecku, díval jsem se na cestovky a ono se fakt dá pořídit Last minute třeba za 4 tis. pro osobu, je pravda že je teprve začátek června, ale možná bude taková cena i přes prázdniny. uvidíme, sám se chystám na dovolenou, ještě bych prosím potřeboval poradit, hledám tady betakaroten ale je jich strašně moc, nevíte někdo jaký je nejlepší? já se v tom vůbec nevyznám díky Smile
Melouna

PříspěvekZaslal: 4.6.2010 10:16    Předmět: Citovat

Davided: Ahoj Davi, prosím tě kámoška teď taky odletěla na řeckej ostrov a za super peníze, no my už jsme zaplatili Chorvatsko a jedem za týden, snad počasí vyjde Smile
A ohledně Betakarotenu, zeptej se přímo v lékarně, tam ti řeknou rovnou kterej si lidi nejvíc kupujou....tak ten bude nejlepší Very Happy
Hele já ho jím už asi 14dní abych se teda hezky opálila a normálně jsem hnědá už teď a to tady v ČR jenom prší Very Happy Very Happy Very Happy , takže si neumím představit jak zhnědnu u moře.....to bude mazec. Betakaroten doporučuji Surprised) a je zdravej celkově! Very Happy
nekokumachan
Anonymní

PříspěvekZaslal: 22.6.2010 12:50    Předmět: Dovolená Citovat

Ahoj, kam jezdíte do lázní? Já jsem byla v Gyoru a taky v Laa, ale chtěla bych někam do ČR. Viděla jsem tu doporučení na rehabilitační lázně v Čeladné. Máte s nimi někdo zkušenosti?
mazlik1

PříspěvekZaslal: 28.6.2010 19:01    Předmět: Citovat

V Chorvtsku je to vždy nejjistější Laughing Dá se tam jet na blint a ubytování sehnat až tam..
stevusko

PříspěvekZaslal: 28.6.2010 20:30    Předmět: Citovat

mazlik1 napsal:
V Chorvtsku je to vždy nejjistější Laughing Dá se tam jet na blint a ubytování sehnat až tam..

Souhlasím!
Zrovna jsme se vrátili z Chorvatska, jeli jsme s cestovkou, ale vlastním autem. Nakonec jsme si dovču protáhli a našli jsme si tam ještě na 4dny ubytování. Bylo to super a za pár kaček. Jen kdyby to člověk věděl dřív, tak ho to fakt vyjde na pakatel Laughing
Přidat nové téma   Zaslat odpověď Obsah fóra TvujDum.cz -> Volná diskuze Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2  Další
Strana 1 z 2

Redakce serveru nenese odpovědnost za obsah diskusních příspěvků čtenářů. Redakce si vyhrazuje právo mazat či zkracovat texty naplňující skutkovou podstatu trestného činu hanobení rasy, národa a přesvedčení, či příspěvky obsahující vulgární výrazy a urážky.
Přejdi na:  

Můžete přidat nové téma do tohoto fóra.
Můžete odpovídat na témata v tomto fóru.